Remaja Yang Terlalu Bijak Berkata

Hari ni saya nak kongsikan sesuatu yang agak menarik yang saya temui di facebok..Hadooi~ni la perkataan pertama yang saya sendiri boleh katakan, sedih & hampir tidak percaya pada seorang remaja yang terlalu buta akan agamanya sendiri. Mungkinkah silap ibu bapa sendiri kerana gagal memberi didikan agama. Entry kali ni diambil berdasarkan perkongsian dari Facebook. Tak sangka seorang remaja yang sepatutnya tahu akan agamanya sendiri lupa akan nikmat yang diberikan olehNya selama ini. Jom tengok screen capture kat bawah ni.
Gambar Diambil Dari Facebook
Haa,,korang dah nampak kan sungguh bijak remaja ini berkata-kata. Semoga Adik Nur Lysa ni sedar akan kesilapannya & pada siapa ia berkata. Kalau dah berani berkata begini secara terbuka tak mustahil banyak lagi lebih teruk dari ni dia dah buat. Sama-samalah kita doakan budak ni sedar sikit. Dosa kita tak nampak, tapi kita boleh rasa. Semoga menjadi ingatan buat kita semua. 

 Klik di sini untuk mengetahui rahsia internet Free

1 Budak Sudi Komen:

nyza said...

errrr. buat malu kaum perempuan jee. mcm tak belajar agame. dunia akhir zaman. :)

Blogroll

Busuk.Org