CARA MUDAH MENGESAN LOKASI KEKASIH ANDA DENGAN TEPAT

Salam, Hari ni sy ingin berkongsikan suatu teknologi aplikasi internet baru yang mungkin menjadi keperluan korang pada masa ni. Tapi sebelum tu pernahkah korang rasa nak tahu di mana kekasih korang berada sekarang ni,, pernah kan? hahaha, takyah nak tipu la. Kalau guna handphone boleh je kesan lokasi buah hati korang tu, cuma ia tak la setepat aplikasi yang saya kongsikan ni.
Aplikasi ini boleh digunakan di mana-mana komputer asalkan mempunyai sambungan internet. Ia mengesan kedudukan buah hati korang tu dengan menggunakan Satelite terus di pancarkan ke handphone buah hati korang. Setelah menerima kedudukan sebenar, Aplikasi ini akan memproses Latitud & longitud tu terus mengubah dalam bentuk Peta (peta dalam bentuk gambar). Ia bukan sahaja mengesan kedudukan, malah yang lebih hebat ia mampu mengesan Buah hati korang tu walau dalam jamban sekalipun,, kekeke ^^ gurau. So tak susah kan nak cari ^^
Berikut adalah caranya.

1. Sila Buka tab baru pada browser korang, taipkan pada url : http://www.sat-gps-locate.com/
2. Select country dan pilih Malaysia.
3. Kemudian masukkan No telefon kekasih korang tu.
4. Click To Search & tunggu proses aplikasi. Aplikasi ini tidak memerlukan masa yang panjang untuk mendapatkan kedudukan sebenar.
Selepas tu, lihat hasilnya & kongsikan pada
kawan-kawan yang lain,, enjoy ^^ 

36 Budak Sudi Komen:

nur cahaya said...

terkena siot...

maximus said...

hahah...siot...

amranlmy said...

hahaha....hebat...hehehe

ross marya said...

Hahahaha org da debar2 da tggu. Adoiii

ross marya said...

Hahahaha org da debar2 da tggu. Adoiii

wirata wahyudi said...

Eh betul ke ni....

wirata wahyudi said...

Adakh ini cr yg betul tuk cri kedudukan numbor hanfon...?

Lagenda puteri sedih said...

hahaha ingat da betul da.....

Rania Naazneen said...

lahabau ko ni..eeeeeeeeeeeeeeee

Mazni Daud said...

menjadi sangatla game koe tuh.. seronokla sangattt, huh! bru nk trace my hubby..cisss!!

Muhd Amirul said...

hawau betol... aku btol2 caya sebab kkawan aku lari umah.... geram btol aku ar

Syed Farhan said...

Pelaq

Syed Farhan said...

Pelaq

Mamat Mat said...

0167483728

Mamat Mat said...

0167483728

Mamat Mat said...

0167545612

Mamat Mat said...

0127199810

Mamat Mat said...

0127199810

Mamat Mat said...

0167545612

Mr Din said...

Natang apo gini

Mr Din said...

Natang apo gini

hunnyismadu said...

follow me..hehe

Nor Zihan said...

Bodo je

Nor Zihan said...

Bodo je

Naim Karoke said...

babi

Unknown said...

Hah. Aku ingat kn btul² la tdi. Ish ish ish

eyra wafy said...

Best ke hidup menipu orang? Dapat pahala?

Khairul Amrie said...

0162640954 trace kan nombor ni boleh tak??dia dh tipu duit sya..

Khairul Amrie said...

0162640954 trace kan nombor ni boleh tak??dia dh tipu duit sya..

Unknown said...

Haha

Saifulrahim Ramli said...

Haha

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
izzat said...

Tlg jgn main2 tentang ni..
Ada kemgknn..antara kita yg benar2 memerlukan bantuan ..bgmn cara utk tracking somebody. Membuat kebaikan kpd org lain..

izzat said...

Tlg jgn main2 tentang ni..
Ada kemgknn..antara kita yg benar2 memerlukan bantuan ..bgmn cara utk tracking somebody. Membuat kebaikan kpd org lain..

Unknown said...

Ada cara ke...sya betul2 nak tau.no tel jer ada org dia dah hilang.just nk tau alamat

Mak jemah said...

Bongok lah..aku btl2 nk cari adik ak yg hlng xblik2 blh lak ko wat web main2 ni..mcm sial pangai...

Blogroll

Busuk.Org