Gambar Diana Danielle Baring Dengan Lelaki???

Eh betul ke ni? atau kontroversi semata-mata. Biasa la kita selalu dengar pelbagai macam kisah berkaitan artis smaada berkait peribadi mahupun sebaliknya. Mana tak nya Diana Dannielle merupakan salah seorang artis yang dikenali serta diminati oleh pelbagai golongan terutama golongan lelaki kehkehkeh. Dah namanya insan popular dan diminati memang tak lepas dari pelbagai tuduhan melulu dari masyarakat. Hanya hal sekecil Foto pun mampu menabur fitnah. Ye la bukan senang nak tutup mulut orang kan ^^.   
Kat bawah ni screen capture yangsaya ambil pagi tadi mengenai kenyataan Diana Danielle tentang foto gambar beliau yang kononnya bersama seorang lelaki.

klik gambar untuk lebih jelas

Jika diperhatikan betul-betul memang dalam gambar tu nampak macam seorang lelaki, namun kita tak boleh membuat tuduhan tanpa usul periksa, jika dah tuan empunya badan sendiri memberi kenyataan secara jujur pasti semua orang boleh faham kan. Kesian kat Diana tak pasal-pasal difitnah hanya kerana foto tersebut. Kata orang biarlah berani kerana benar,takut kerana salah. Harap Diana mampu bersabar kerana hidup ni sememangnya suatu ujian, bukan mudah menutup perilaku orang namun kita masih boleh mengawalnya agar tidak teraniaya fitnah orang. Kalau dilihat komen-komen dari follower fan page Diana Danielle rata-rata memberikan komen positf. Harap orang-orang yang mudah menabur fitnah ni tidak terlalu mudah bersangka buruk, kajilah betul-sebelum membuat cerita. Tak pasal-pasal dah dapat dosa kategori membunuh kehkehkeh =D
Jangan risau Diana, admin pun masih percayakan kamu ^^ 

0 Budak Sudi Komen:

Blogroll

Busuk.Org