Personaliti Mengikut Bintang Kelahiran


Jom baca & nilaikannya..ada persamaan tak ngan peribadi korang?? hee ^^,


Bintang Aries: 21 March - 20 April

· Personaliti : Mempunyai watak peribadi yang kuat, serta mempunyai fikiran yang cerdas. Mereka boleh menjadi sahabat yang baik dan setia. Rajin berusaha untuk mencapai keinginan mereka. 


Bintang Taurus 21 April - 20 Mei


·  Personaliti  : Berwatak agak keras kepala. Cara pemikirannya sering bercabang, tetapi pandai bergaul serta bersikap jujur terhadap sahabatnya. Untuk mereka berjaya dalam kehidupan, harus berpendirian tetap dan berpandangan luas. 


Bintang Gemini 21 Mei - 20 Jun

·  Personaliti  : Mereka berwatak meminati sekali dengan keindahan, namun tujuan hidupnya kadang-kadang tidak tetap. Oleh sebab itu anda harus memantapkan tujuan serta maksud hidup anda dengan membiasakan berlaku sabar tanpa rasa bosan.


Bintang Cancer 21 Jun - 20 Julai

·  Personaliti  : Berwatak teguh mantap dalam pendirian mahuupun sikapnya. Suka bersikap hati-hati. Agar lebih maju anda harus memperluas wawasan pergaulan dalam masyarakat. Anda sangat peka, tidak mudah melakukan segala peristiwa.


Bintang Leo 21 Julai - 21 Agos

·  Personaliti  : Berwatak lebih bersifat emosional jika dibandingkan menggunakan fikiran sehingga seringkali terlibat problem percintaan. Anda harus berfikir lebih dahulu sebelum bertindak agar kehidupan bertambah cemerlang.


Bintang Virgo 22 Agustus - 22 September

·  Personaliti  : Berwatak agak kurang merasa kasihan. Pembawaannya cerewet tetapi senang dengan hal-hal yang bersifat penyelidikan. Harus lebih banyak mengasihi agar dalam pergaulan merasa gembira. 


Bintang Libra 23 September - 23 Oktober


·  Personaliti  : Berwatak mudah bergaul, ramah dan cinta perdamaian. Namun sangat gemar berfoya-foya. Anda harus memilih pekerjaan yang cocok dengan hobi anda sehingga kehidupan anda benar-benar bermanfaat lahir dan batin.


Bintang Scorpio 24 Oktober - 22 November


·  Personaliti  : Berwatak memiliki kepribadian yang berpengaruh. Dalam kehidupan bisa memiliki tingkat yang paling tinggi, namun sebaliknya bisa pula jatuh ke tempat yang paling rendah. Gemar urusan sosial, dan rajin. 


Bintang Sagitarius 23 November - 20 Desember Pengaruh : Planet Yupiter Lambang : Orang Berkuda Sedang Memanah Pasangannya : Zodiak Aries, Leo, Libra Permatanya : Nilam, Intan, Pirus, Cempaka


·  Personaliti  : Berwatak keras dalam pendiriannya. Tidak mudah putus asa. Dalam hidupnya tidak mengenal istilah gagal, sekali gagal akan mencuba lagi. Anda memiliki bakat dalam ilmu kebatinan. 


Bintang Capricorn 21 Desember - 19 Januari

·  Personaliti  : Berwatak suka dengan kebesaran, kekuasaan, dan memerintah. Anda seorang genius, pandai, berpandangan luas. Harus berusaha keras dalam melaksanakan tujuan untuk mencapai cita-cita yang tinggi dan mulia itu. 


Bintang Aquarius 20 Januari - 18 Februari

·  Personaliti  : Berwatak jujur, kata-katanya boleh dipercayai. Patut dijadikan sahabat tauladan. Untuk mencapai cita-cita yang luhur itu harus bersikap rajin, oleh kerana sifat anda yang ramah dan ringan tangan. 


Bintang Pisces 19 Februari - 20 Mac Pengaruh


·  Personaliti  : Berwatak ramah dan tidak egois, namun kadang-kadang hati nuraninya sendiri timbul pertentangan untuk mengejar kemajuan pesat anda harus cepat mengambil keputusan yang seimbang.Sumber : Azahari blog

0 Budak Sudi Komen:

Blogroll

Busuk.Org