Segmen Tambah Follower Sampai Pening

Salam semua & selamat malam, kalau yang singgah time pagi tu selamat pagi =D ..Sebenarnya memalam nih bosan pulak tuan rumah, so tengah survey-survey tuh tuan rumah tertarik pulak ngan segmen by Miss Yaya. So apa kata korang join sekali segmen nih.
Klik aje banner kat bawah ni yer. 

Jomlah meriahkan sekali, tuan rumah ni masih baru lagi kat dunia blog nih, sebab tu cuba aje. Lagipun masih tak ramai kawan lagi ahaha cian kan ^^ ..Siapa tahu kan dalam dunia blog nih tuan rumah dapat mengenali lebih ramai hati budi, tak pun calon ahah gurau =)
Apapun gatal-gatalkan jari korang klik Banner kat atas yer ^^

22 Budak Sudi Komen:

Yaya ★ said...

Terima kasih meng-join an diri .

Ini list peserta , Selamat berblogwalking sampai pening ,

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

cumigd said...

singgah dari segment..cute blog!!

http://dotscomel.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

cikchamilah said...

sy pun....=)

http://manusiahitamputih.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

LiNda said...

hai awk..singgah dari segmen same

http://langkahlinda.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

Patrick Star said...

singgah & tambah follower blog ni ;)

Adlee Enterprise said...

hi! dtg dari segmen sama. :)

http://adlee-infotainment.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

Aynora Nur said...

dah follow sini,
jom dtg blog http://aynoranur.com

Pka Rahim said...

hi! pka dari segmen yang sama.
jemput singgah blog pka ye.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

terima kasih :)

fairus abu bakar said...

http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

foLLow sini ye..

ikaa said...

terjahhhhhhhhhhhh

Kidichi said...

from same segment
http://kidichi.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

Yong Bai'ah said...

http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

do visit me n follow k

NoorHafiy Budax Lanun said...

Assalam, datang dari segmen yg sama. Datang dengan misi utk menghuru-harakan dunia blogger... hahaha... nie first time jejak kaki kat sini... nice to meet u...

http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

AMALINA YA'AKUB said...

singgah dan follow dtg dari segmen yg sama http://lavender498032.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

Operasi Hitam said...

follow sini dari segmen yg sama.. jemput follow saya balik ya.. :D

http://operasihitam.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

apisv2 said...

Salam, apa khabar?
melawat peserta segmen=)
hit me back ;p

http://www.apisv2.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

apisv2 said...

Salam, apa khabar?
melawat peserta segmen=)
hit me back ;p

http://www.apisv2.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

Miss Yaya ★ said...

SEGMEN SUDAH TAMAT . TERIMA KASIH ATAS KERJASAMA YANG DIBERIKAN .

INI LIST PESERTA FULL . SELAMAT BERBLOGWALKING YEA KAWAN .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

!em@ gurLz said...

dr segmen yg sme
done follow ^_^

http://iemagurlz.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

shiema sufian said...

Shiema singgah sini. jom la singgah blog shiema pula (: - http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

Miey Safie said...

follow dr segmen yg sama


http://mieysafie.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

[ini ayat copy paste is tau..lepas ni akan datang menjenguk lagi, insyaALLAH]
1. Is datang kelik button folo teruih, kalau ON, maka im ur next followerz , if OFF, maka is sudah sedia folo previously.

2. is tinggai komen kat ruangan ni selepas step 1 di atas dilaksanakan

3. salam ukhwah (^___^) dari segmen yang sama

..................................
http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html
..................................

jemput2 singgah teratak sFaqir 'ilmu

Blogroll

Busuk.Org