Kata Bohong Yang biasa Diungkap Wanita

Gambar Ihsan Cik Google
Salam semua, hari ni tuan rumah tertarik ngan sesuatu yang tuan rumah bakal kongsikan hari ni..hehe masa surf internet tadi terjumpa la pulak pasal pembohongan dalam perhubungan. Biasa la adat dalam percintaan kan pasti ada sedikit tipu2 ^^ .. pada pendapat tuan rumah la kan, mustahil perhubungan boleh kekal kalau terlalu jujur, tak percaya korang just tanya je kat diri sendiri..pasti jawapan ada pada korang kan..tipu la korang tak pernah main tipu2 sket kat kekasih tu ^^ ..Potong jari la, tuan rumah sanggup punya, hahaha.. Ok, baiklah jom kita lihat 10 kata2 pembohongan yang biasa di ungkapkan oleh kaum wanita, jom scrool kat bawah lagi ^^

I MISS YOU - biasanya kata-kata ni sebagai pemanis je, tak rindu pun cakap rindu. Biasanya sebelum nak tidur mula la sms rindu konon, padahal dah jadi rutin cakap camtu. Maksudnya hanya sekadar cakap aje..ahahah ^^

I CALL COUSIN/MAK TADI - kebiasaanya pompuan akan jual nama cousin atau maknya untuk berselindung dari kekasih jika dia sedang menerima atau membuat panggilan kepada orang yang tidak kekasihnya ketahui atau mungkin mengelakkan dari cemburu.

I TEMANKAN MAK I PERGI PASAR - lebih kurang macam ayat yang sebelum ni la, senang kata nak mengelak dari kekasihnya tau pasal dye mungkin kuar dengan kawan lelaki terpaksa la jual nama mak..ahahaha

I TAK MACAM PEREMPUAN LAIN MEMPERMAINKAN PERASAAN AWAK - Di awal perhubungan masa dalam proses perkenalan, kata-kata sebegini selalunya keluar sebab yakin dye boleh jadi seorang yang baik untuk kekasinhnya..ahaha, ala macam tak biasa la pulak korang nih ehehe ^^

AWAK ADALAH CINTA PERTAMA & TERAKHIR SAYA - buweekkkkk, nak muntah mendengarnya, ayat yang selalu tuan rumah terbaca kat post fb budak2 sekolah. Pastu dah bosan carik baru, cinta pertama terakhir pe ke mendenya tuh?? Apa le diorang nih tahu pasal cinta, tuan rumah sendiri pun tak jumpa lagi cinta walau dah beberapa kali bercinta, kehkehkeh...

SAYA TAK BOLEH HIDUP TANPA AWAK - yang ni pun nak ketawa tergolek2 mendengarnya, kahkahkahkah..padahal bernyawa lagi walau tak jumpa, huahahaha ^^

SORRY, HANDPHONE I DAH NAK LOW BATTERY - alah, korang nih macam tak biasa pulak masa bohong cakap camtu hehe, padahal malas nak bergayut lama-lama.

I LOVE YOU - Haa, yang ni tuan rumah malas nak cakap, tapi tuan rumah kene cakap la jugak, eheh.. Selalunya kata2 ni tak ikhlas, biasanya hanya meniti dibibir bukan dari hati..buktinya, kata2 itu sekadar ungkapan rutin harian setiap kali nak tidur ahahaha ^^

MUUAHHHH - haaa, yang ni memang betul2 tipu punya, sebab tak rasa pun kiss tuh..ahaha ^^ bunyi jew lebih, ada yng panjang lagi...setiap kali col dipenghujungnya mesti ada kiss palsu..ahahha betul kan mmg kiss tipu2 punya la...hahahahhaha ^^

So macamana? apapun cuba nilai sendiri ye ^^ ..tak semua pun betul kat sini, kadang2 kata2 seumpamanya di atas boleh jadi ikhlas mengikut keadaan seseorang..so korang anggap aje sebagai hiburan semata-mata, tiada kaitan samaada yg masih sakit atau sihat..ehhehe ^^

Sudi2kanlah komen yer :D

1 Budak Sudi Komen:

RazFiRa said...

ish nama ada wanita tipu mcm ni.. hahahahahha

Blogroll

Busuk.Org